Loading...

Shiko Kush Luan - 10 Shkurt 2018

Like and Subscribe Unikkatil Mix Part 1 https://youtu.be/qhndHdXwV44 Unikkatil Mis Part 2 https://youtu.be/vwKhLBuzIkM Follow in instagram @conqueror_records_tba @gta5picsv @freestyle...

Shiko kush LUAN, 4 Nentor 2017, Pjesa 2

Moderatore: Luana Vjollca Kapitenë: Edi Manushi & Gent Hazizi Të ftuar: Erion Braçe, Leonard Olli, Jonida Vokshi, Kastro Zizo, Egla Ceno dhe Elvis Pupa Na ndiqni në: Web: http://top-channel.t...

Shiko kush LUAN, 4 Nentor 2017, Pjesa 3

Moderatore: Luana Vjollca Kapitenë: Edi Manushi & Gent Hazizi Të ftuar: Erion Braçe, Leonard Olli, Jonida Vokshi, Kastro Zizo, Egla Ceno dhe Elvis Pupa Na ndiqni në: Web: http://top-channel.t...